Det handler om detaljene
    |  Aktuelt |  Om Marine Construction |  Våre konsepter |  Design og implementering |  Referanser |  Kontakt
English menu
blank
 
     
blank  
  FarmBase Nordlaks  
- FarmBase Nordlaks

Les mer...
  ODIN  Cermaq Norway  FarmBase 625  
- ODIN Cermaq Norway FarmBase 625

Les mer...
  <H1>Slakteanlegg til Cermaq Norway, avd Alsvåg</H  
-

Slakteanlegg til Cermaq Norway, avd Alsvåg
Marine Construction leverte i mai 2012 et ventemeranlegg til Cermaq Norway's slakteri i Alsvåg.
Les mer...

  <H1>Cermaq Norway  i Finnmark </H1>  
-

Cermaq Norway i Finnmark


Marine Construction sine FarmBase 550 kombiflåter hos Cermaq Norway. Hele 36 meter lange, og er designet og utstyrt for effektiv drift på isolerte lokaliteter med turnusordninger. Flåtene er også designet og utstyrt for å tåle meget værharde forhold i Finnmark.

Les mer...
  FarmBase 525 til Nordlaks oppdrett  
- FarmBase 525 til Nordlaks oppdrett

Les mer...
  <H1>Vi er stolt leverandør av Nova Sea sitt slakteanleg  
-

Vi er stolt leverandør av Nova Sea sitt slakteanleg

Nova Sea fikk i sommeren 2011 installert et helt nytt ventemerdanlegg fra Marine Construction. Vi er ikke redd for å si at det er Norges beste anlegg i sin kategori.

Les mer...

  FarmBase 500 i drift hos SALMAR FARMING AS  
- FarmBase 500 i drift hos SALMAR FARMING AS
Marine Construction as leverte i juli 2013 en svært gjennomtenkt FarmBase 500 til Salmar Farming AS. Driftsleder Brage Hansen fikk umiddelbart full drift på flåten og rapporterer om gode driftsforhold som forventet.
Les mer...
  <H1> En av våre FarmBase betongflåter hos Marine Harves  
-

En av våre FarmBase betongflåter hos Marine Harves
Marine Construction står for design, gjennomføring og leveranse som vi og Marine Harvest er stolte av. Flåtene er lokalisert i Rogaland og Hordaland.

Les mer...

  <H1>Verdens største foringsflåte til Lerøy Midnor!</H1>  
-

Verdens største foringsflåte til Lerøy Midnor!


Lerøy Midnor's FarmBase 700 er lokalisert innenfor Hitra. Med 8 siloer, 6 forfordelere (kan utvides til 8), 2 stk. 300kva generatorer, og annet nødvendig utstyr, kan denne flåten sørge for foring til den mengde fisk man måtte ønske.

Marine Construction har nå alternativer for alle behov som måtte dukke opp når det gjelder betongflåter til oppdrettsnæringen.

Les mer...
  <H1> FarmBase betongflåter hos Cermaq Norway</H1  
-

FarmBase betongflåter hos Cermaq Norway
Cermaq Norway har i sin FarmBase flåte, to Farmbase 630 S/SL fra Marine Construction. Flåtene er 40 meter lange og arealmessig de største vi noensinne har levert. Vi gratulerer Mainstream Norway med valget av konseptet FarmBase. Her er alt utført til oppdragsgivers spesifikasjoner i detalj. Flåtene er nr. 10 og 11 i rekken av flåteleveranser fra Marine Construction til Mainstream Norway. Vi gratulerer.

Les mer...

  <H1>FarmBase Betongflåter </H1>  
-

FarmBase Betongflåter


Vårt FarmBase konsept består av en solid og fremtidsrettet arbeids- og foringsflåte i betong med integrerte fòrsiloer. Driftsbygninger m/lager, sosialrom, kontorer og alle nødvendige servicefunksjoner tilpasses i alle tilfeller våre kunders spesifikke behov. Romløsninger under dekk kan også tilpasses ethvert behov. Flåten har kjøresterkt dekk og er fullt fendret. Det er store kapasiteter for tankanlegg til vann, diesel, og ensilasje.

FarmBase har mange finesser som Marine Construction har designet og utviklet, bl. a dobbelt skrog som sikkerhet mot kollisjon.

FarmBase arbeids- og foringsflåter kan leveres i nær sagt alle størrelser, men de fleste leveransene er nå i klassen 500 tonn lastekapasitet. FarmBase arbeids- og foringsflåter er designet slik at bruksområdet på dekk (og under dekk) er størst mulig og tilgjengelig for andre arbeidsoperasjoner, og ikke minst nødvendige lagerfunksjoner.

FarmBase betongflåter tilpasses og utformes både utvendig og innvendig helt etter kundens behov. Marine Construction AS legger stor vekt på at kunden deltar under byggeprosessen slik at alle nye ønsker underveis blir en del av det ferdige produktet.

Les mer...
  <H1>Ventemerder for slakterier</H1>  
-

Ventemerder for slakterier


I 2008 leverte Marine Construction AS 4 stk. SystemFarm ventemerder til Marine Harvest's slakteri på Ulvan, Hitra. Anlegget er spesialdesignet og utstyrt med en rekke winsjer og annet utstyr slik at man effektivt kan føre inn store mengder fisk i slakteriet via et pumpesystem som er en integrert del av en slikt spesialdesignet SystemFarm anlegg.

I et slakteri som skal ta unna 30.000 fisk per skift er det påkrevd med svært effektiv not og pumpehåndtering. Marine Construction AS designer anlegg som gjør denne jobben, enten det er komplette nyanlegg som i dette tilfellet, eller ombygginger av eksisterende stålanlegg.

Ved inngangen til 2010 arbeider personell fra Marine Construction med en annen stor oppgave for Marine Harvest. Verdens største lakseslakteri på Eggebøneset i Herøy kommune på Sunnmøre skal gå fra direkte lossing / pumping fra brønnbåt til et system med ventemerder. Marine Construction AS konverterer et eksisterende SystemFarm 24x24 anlegg til et ventemerdsystem for dette slakteriet.

Les mer...
  <H1>Stålmerder for fiskeoppdrett: SystemFarm</H1>  
-

Stålmerder for fiskeoppdrett: SystemFarm


SystemFarm stålmerder er utviklet og produsert for fiskeoppdrett i industriell skala. Produktet er et effektivt verktøy for å redusere produksjonskostnader. Stålmerdteknologien muliggjør bedre foringskontroll, forbedrer arbeidsmiljøet og motiverer mannskapet til maksimal kontroll med produksjonen. Dette resulterer i høyere produksjonseffektivitet og bedre resultater. Merdenes konstruksjon muliggjør bruk av en rekke moderne tekniske hjelpemidler. Sterke seksjoner med stor oppdrift og høy lastekapasitet gjør det mulig å bruke tungt utstyr på anlegget.

Sorteringsmaskiner, fiskepumper, oksygenbatterier, foringsautomater, vinsjer og gaffeltrucker kan lett brukes på SystemFarm. I tillegg er SystemFarm tilrettelagt for effektiv bruk og vedlikehold av predatornett og overvåkningsutstyr. SystemFarm oppdrettsanlegg består av moduler, som enkelt kan leveres verden over.

Les mer...

Velkommen til en oppdrettsprat på D-344

Velkommen til en oppdrettsprat på D-344

Les mer...

HavLiljen- et havbasert oppdrettskonsept

HavLiljen- et havbasert oppdrettskonsept
NEKST søker utviklingskonsesjoner, og MarineConstruction as er teknologi samarbeidspartner
Les mer...

Aqua-Nor - Vi er alltid tilstede D 344

Aqua-Nor - Vi er alltid tilstede D 344

Les mer...

   
Marine Construction as, Industriveien 95, N-5210 OS - Telefon: (+47) 5657 0200 www.marineconstruction.com
blank